Düğün Pastaları, çocuklar, yetişkinler, vaka, kurumsal, yıldönümü, düğün pastası, doğum günü ve sipariş için herhangi bir diğer özel günlerinde. Çok büyük bir pasta! Özel şekerleme çikolata, badem ezmesi, şeker macunlar, jöleler. Elle Pastalar, tatlılar ve bisküviler. Çikolata boyama. Anasınıfında şekerci. Housewives Yüksekokulu.
6 Ağustos 2012 Pazartesi
Istakoz mousse. Photoes ile tarifi - ıstakoz pişirmek için nasıl
Merhaba.
Bugün içinde Nikolya Şekerleme ben ıstakoz mus pişirilir nasıl göstermek için gidiyorum. Pişmiş istakoz çok iyi soğutulması gerekir çünkü bu pişirme gece hakkında götürdü.
Burada bir Pasifik ıstakoz var!
Güzelmiş. Istakoz ağırlığı yaklaşık 600 gram oldu:
Kaynar tuzlu suya ıstakoz aşağılama, hemen kızarmaya başlar:
Ve sonra plaka üzerine dışarı sürüklediler 5-7 dakika sonra:
Bu gerçekten çok büyük, ben değil mi?
Ben onu kesmek sonra Ama çok ıstakoz eti temiz geldi:
Sanırım Max 100-150 gram:
Bu arada, ben doldurma hazırlamanız gerekir. Ben bir soğan atın:
Ve balık temizlenmiş ve doğranmış - 500 gram. Ben tuz, biber ve baharat biraz eklemek pelengas vardı:
: Ben karıştırma ediyorum maddeleri her şey
Ve sonra ayrı bir kaydırma Bulgarca biber - 1 adet:
Sonra kıyılmış balık bir kat, sonra biber ilk katman üzerinde yayılmış, her zamanki plastik wrap haddelenmiş:
Ve sonra istakoz parçaları üstüne koyarak:
Ve ben tekrar biber tabakası koydu:
Yapılan lezzetli rulo Buradasınız:
Bundan sonra, kaynar suyun içine bu rulo ihmal ve 5-7 dakika pişirin:
Ve şimdi asıl sır! Ben bu yemeğin hazırlanması yaklaşık bir gün beni aldı dediği zaman, hatırlıyor musun? Aslında rulo iyi serin olmalıdır olmasıdır. Tabii ki, buzdolabına koydum, ama mus ihale ve sert alınamıyor. Yani serin bir yerde ertesi sabaha kadar soğumaya rulo bıraktı. Ve sonra çanak dışarı yapmaya başladı:
İşte sonunda budur. Afiyet olsun.
Kaynak
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder